Zorgboerderij Hoge-Boekel

 

Voor wie is de zorgboerderij bedoeld?


Wij geven zorg aan ouderen die behoefte hebben aan dagbesteding, zoals ouderen die vereenzamen /sociale contacten missen of mensen met een vorm van dementie.

Voor de partner of mantelzorger is de zorgboerderij Hoge-Boekel een mogelijkheid om de zorg even te delen en uit handen te geven. 

Het doel van ouderenzorg is mensen te ondersteunen bij het ouder worden en nog thuis wonen . Door een zinvolle dagbesteding te geven, hebben ze een doel om naar uit te kijken, even een dagje (meerdere dagen) uit, en nieuwe mensen ontmoeten. Ook kan deze zorg de naasten (mantelzorgers) ontlasten.

Mantelzorgers kunnen hierdoor even op adem komen, en andere dingen doen wat anders soms moeilijk kan zijn. Ook zijn de mantelzorgers van harte welkom op de zorgboerderij. Samen overleggen wat het beste is voor de dierbare die op dat moment deel neemt aan de zorg.

 Omdat wij net gaan opstarten zullen we eerst starten met de dinsdagen & donderdagen, ons doel is uiteindelijk om 4 á 5 dagen in de week open te zijn. Wij zijn gestart in mei 2019.

Beschikbare dagen

dinsdag
Beschikbaar
donderdag
Beschikbaar

 

 

 


WMO

Wij doen sinds 1 januari  mee aan de aanbesteding samen 14  dit houdt in dat wij zorg mogen bieden vanuit de WMO. De WMO wordt geregeld door de gemeente waar de oudere woont ( mocht u hier meer over willen weten stuur ons gerust een berichtje via contact. Wij hebben ons ingeschreven voor de gemeentes: Losser,Enschede & Oldenzaal. Het is ook mogelijk om via een PGB te financieren.